Spela på hästar

Att spela på hästar skiljer sig från att spela på exempelvis sport odds eller liknande, eftersom att det är en sådan uppenbar – galopperande, om man så får säga – aktivitet kring det. Att spela på trav behöver inte bara vara att sitta hemma och spekulera i siffror, utan man kan ju faktiskt åka till själva travbanan efter att ha packat matsäck och hela familjen, läsa på om de olika hästarna och kuskarna, följa hela loppet på plats, fira eller sörja på plats, ta en korv, låta ungarna hänga vid lekplatsen ett tag, och så vidare. Det finns en hel kultur kring det, en väldigt trevlig och trivsam kultur.

Sedan är det klart att det i slutändan handlar om ifall man vinner eller ej, och i såfall med hur mycket. Ska man spela försiktigt och dra in stadiga, men mycket små, summor? Eller ska man vara djärv och vara beredd att riskera storkovan samtidigt som man tar chansen att vinna den?
Det finns mycket filosofi och mentalitet bakom trav. Helst ska man inte ta risken att stå barskrapad helt plötsligt, men nog är det roligt att spela på hästar alltid!

Se också till att testa Kentucky Derby Betting, vilket alltid brukar vara lärorikt och roligt!