Senaste nytt om slots

Senaste nytt om slots

Det händer mycket runt spelautomaterna nu för tiden. Det är en ständigt händelsespäckad sak som man kan läsa mycket om, så vad har egentligen hänt, hur ser nyhetsflödet ut när det kommer till slots? Här får du en sammanfattning av läget!

Ja det är mycket som händer på slots sidan, spelautomaterna är riktiga rubrikskapare under flera olika förhållanden. Ett av de trevligaste sätten de omskrivits om på senaste tiden är den här artikeln som skriver om en fullkomligt gigantisk vinst på en spelautomat i Finland! En man spelade hem så mycket som 63 miljoner kronor, och så här sa han om vinsten:

Jag trodde att det var en dröm. Det var tidigt på morgonen när jag vann jag hamnade i chock och kunde inte sova. Efter en lång stund somnade jag och sedan när jag vaknade gick jag direkt och kollade mitt spelkonto för se om pengarna var kvar.

Sedan finns det så klart nyheter som inte varit fullt så glada. Till exempel råkade en spelautomat ut för ett rätt så hemskt öde nyligen när en lite smått överförfriskad man bestämde sig för att lätta på trycket en sväng, vilket resulterade i att han urinerade på en spelautomat på O´Learys i Gävle en sen natt. Han blev omhändertagen av polisen efter det ouppskattade kisseriet. Man kan ju tänka sig att inte allt för många tyckte att det var särskilt värt att spela på den nedkissade spelautomaten efter händelsen, så det var nog en del spelsugna gävlebor som fick gå hem tomhänta och spela på nätet i stället.